Het rijke gevoel en sfeer van luxe en extra leefruimte

Houten overkapping Trebbiano

Met een houten overkapping combineer je woonplezier met tuingenot. Onze overkappingen zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd en gecertificeerd hardhout. Dit, tezamen met het unieke design, geeft je overkapping die prachtige luxe uitstraling. 

“Wat een hartelijke ontvangst. Gera nam echt de tijd voor ons. Erg fijn dat het allemaal zo ongedwongen verliep en dat we er thuis nog eens rustig over na konden denken, dit is bij MaGé Roosendaal gewoon een vanzelfsprekendheid is.” – Els van Sprundel

De Rolls Royce onder de terrasoverkappingen

Houten overkapping aan huis

De houten Trebbianno overkapping overtreft gegarandeerd al je woonwensen. Het overspoeld de buitenruimte, je woning en perceel met een ongeëvenaarde allure. Elke overkapping wordt dan ook met uiterste zorg en aandacht speciaal voor jou op maakt gemaakt in onze fabriek in Nederland. 

houten_overkapping_losstaand_huis_wit_ploegkozijnen
houten_overkapping_hout_losstaand_ploegkozijnen

Luxe vrijstaande houten overkapping

Een vrijstaande Trebbiano overkapping is een ware blikvanger op je perceel. Want zoals de naam al doet vermoeden, ben je geheel vrij deze waar dan ook in je tuin te plaatsen. Dus kies jij voor een mooie plaats in de zon? Of juist voor die prachtige plek wat meer in de schaduw? Het kan allemaal.

houten_overkapping_bruin_ploegkozijnen

Kaderloze glazen schuifwand

Kaderloze ramen zorgen voor een optimaal doorzicht zodat de doorkijk van je terrasoverkapping behouden blijft. Hiermee ben je beschermd tegen de weersinvloeden en kun je toch maximaal genieten. Een glazen schuifwand is dus zeker het overwegen waard wanneer dagelijks genieten van je Trebbiano overkapping de wens is.

houten_overkapping_binnenkant_bruin_ploegkozijnen

Extra verlichting en sfeer

Sfeer en verlichting gaan hand in hand met luxe en gemak bij deze overkapping. Volledig afgestemd op jouw wensen wordt de verlichting voorbereid in de fabriek. Op deze manier ben je er verzekerd van dat de sfeer en het licht in jouw Trebbiano overkapping perfect afgestemd is op de uiteindelijke inrichting en de manier waarop jij deze wilt gebruiken.

houten_ploegkozijnen_zwart_bruin_ploegkozijnen

Houten wand en vlonder

De Trebbiano overkapping kan eenvoudig naar wens gepersonaliseerd worden. Hiervoor zijn er diverse mogelijkheden. Zo is er bijvoorbeeld de bijpassende hardhouten achterwand. Deze oogstrelende optie zorgt voor extra privacy terwijl je in volledige vrijheid geniet van het buiten leven. Ook een houten vlonder draagt bij aan deze extra luxe uitstraling.

Houten overkapping op maat

Het duurzaam geproduceerde en gecertificeerde hardhout wordt door onze specialisten met grootste zorg geselecteerd en wordt getoetst aan de strengste kwaliteitseisen. Op deze manier garanderen wij de absolute klasse van deze exclusieve high-end overkapping. De Trebbiano is daarmee dan ook met recht de kroon op ons assortiment terrasoverkappingen.

houten_overkapping_close_up_bruin_ploegkozijnen

Plaatsen van jouw houten overkapping

Het monteren van een Trebbiano overkapping is geen gemakkelijke klus. Daarom bouwen onze monteurs jouw maatwerk overkapping op locatie op, uit een in de werkplaats vakkundig voorbereide constructie. Op exact de afgesproken dag en tijd staan onze vakmensen bij je voor de deur. Wanneer de Trebbiano overkapping staat en jij helemaal tevreden bent, wordt alles keurig opgeruimd en aangeveegd. Het enige wat jouw dan nog rest is heerlijk en vooral zorgeloos genieten.

Houten overkapping prijs

Bij de Trebbiano betaal je voor design, kwaliteit en exclusiviteit. Maar het prijsverschil zie je dan ook direct terug in het gebruikte hout, de afwerking en de algehele uitstraling. Maar alvorens je overgaat tot aankoop is het belangrijk dat je je goed laat informeren. In onze showroom kun je hier ruim de tijd voor nemen en geven we je vrijblijvend antwoord op al je vragen.

Bel ons op! Vraag een offerte aan