LUXbox dakserre of dakkapel

De ruimte van een dakkapel en
het bedieningsgemak van een dakraam.

Met de LUXboX dakserre krijg je meer ruimte en komt er meer daglicht naar binnen dan met een traditionele dakkapel. Dankzij de schuine ligging van het glasvlak en het dak heb je meer loopruimte. Doordat het dak ook schuin is, geeft dit een enorme ruimtelijke werking. Je hebt niet meer het idee dat je onder een plafond staat.

Sinds 2010 zijn er vergunningsvrije regels van toepassing op daklichten en dakramen. Hier valt de LUXbox onder en hierdoor zijn er steeds meer mogelijkheden. Een LUXboX dakserre is in 90% van de gevallen vergunningsvrij te plaatsen. Deze dakserre kan geplaatst worden aan de achterzijde, zijkant en steeds meer aan de voorzijde van jouw huis.

“Gera gaf een heldere uitleg over hoe een LUXboX dakserre wordt gemaakt, en wat de vele voordelen zijn ten opzichte van een dakkapel .” – Dhr. B. uit Roosendaal

LUXboX dakserre

Meer daglicht en ruimte in je woning

Denk eens na over welke prachtige ruimte jij kunt creëren met een zee aan daglicht en een geweldig uitzicht. Misschien wel een prachtige slaapkamer om van de sterren te genieten aan een heldere hemel of een relaxruimte waar je heerlijk kunt genieten van het uitzicht.

LUXboX modulaire dakserre - logo
LUXboX dakserre kwartet 410 centimeter

LUXboX dakkapel

 

Een LUXboX dakkapel geeft u veel meer ruimte en daglicht dan een traditionele dakkapel.

Door de schuine ligging van de dakramen komt het daglicht tot wel 3x toe dieper in de ruimte, het schuin aflopende plafond geeft een visuele effect dat de ruimte nog vele malen groter maakt. De LUXboX dakkapel wordt hierdoor één met de ruimte voor meer woongenot.

 

LUXboX dakkapel

Wat kost een LUXboX dakserre?

De prijs van een LUboX dakserre of dakkapel is afhankelijk van meerdere factoren. Daarom stellen we voor om onze showroom te bezoeken om een goed beeld te krijgen van de maten, materialen en mogelijkheden. Wanneer je weet wat je wilt, dan kunnen we je een exact beeld van de kosten van een LUXboX dakserre of dakkapel geven.

Als je meer wilt weten, of als je vragen hebt, neem gewoon contact met ons op. Of bezoek een keer onze showroom om voorbeelden te zien van onze LUXboX dakserres en dakkapellen.

Bel ons op! Maak een afspraak