Het duurzame en flexibele karakter van Grillo panelen biedt eindeloos veel mogelijkheden

aluminium Grillo panelen

Grillo panelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende RAL kleuren. Hiermee vormen de panelen een perfecte toevoeging aan jouw overkapping. Zo kun je bijvoorbeeld de zij- of achterwand geheel in stijl met jouw terrasoverkapping afsluiten voor beschutting en bescherming tegen de wind. Ook kun je de onderkant van jouw overkapping ermee afsluiten en voorzien van bijvoorbeeld ingekorte glazen schuifwanden voor een mooie look.

Het bewerkbare karakter van de panelen is te vergelijken met de mogelijkheden die hout biedt. Wat je met hout kunt realiseren, kun je hiermee ook. Alleen dan duurzamer, waardoor je er weinig onderhoud aan hebt. Met de Grillo panelen van Deponti geniet je eindeloze mogelijkheden om jouw buitenleven een unieke uitstraling te geven.

“Wat een hartelijke ontvangst. Gera nam echt de tijd voor ons. Erg fijn dat het allemaal zo ongedwongen verliep en dat we er thuis nog eens rustig over na konden denken, bij MaGé Roosendaal gewoon een vanzelfsprekendheid is.” – Els van Sprundel
Donkere Grillo panelen in de tuin
Grillo panelen voor in de tuin
blank

Aluminium Grillo panelen

Op locatie zetten onze monteurs alle aluminium Grillo panelen in elkaar tot een prachtig geheel. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom.

Aluminium Grillo panelen prijzen

Bezoek onze showroom om de onbeperkte mogelijkheden van de Deponti aluminium Grillo panelen te bespreken. Tevens kunnen we u dan een indicatie van de kosten geven. Maak snel een afspraak

Bel ons op! Maak een afspraak