Met een aluminium overkapping geniet je nog meer van het buitenleven

Een aluminium overkapping

Een aluminium overkapping is een verrijking voor je huis. Het geeft je extra beschutte buitenruimte waardoor ook jij het gehele jaar geniet van je tuin. Maar omdat elke woning en tuin anders zijn, maken wij voor onze klanten graag een prachtige aluminium overkapping op maat. Dus ben jij klaar voor het buitenleven? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. Daar staan diverse modellen opgebouwd en onder zo’n overkapping vertellen we je dan vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden.

“Wat een hartelijke ontvangst. Gera nam echt de tijd voor ons. Erg fijn dat het allemaal zo ongedwongen verliep en dat we er thuis nog eens rustig over na konden denken, bij MaGé Roosendaal gewoon een vanzelfsprekendheid is.” – Els van Sprundel

Een aluminium overkapping die perfect past bij jouw huis en tuin

Aluminium overkapping op maat

Met een aluminium overkapping kun je dus, ongeacht het weer, in je tuin volop genieten van de schoonheid van de Nederlandse seizoenen. Van de eerste zonnestralen en tulpenbollen die uit de grond komen, tot aan vallende bladeren in de herfst. Want elk seizoen heeft zo zijn charmes. Vertel ons wat je wensen zijn en samen gaan we op zoek naar een terrasoverkapping die het best bij jou past. Hierbij kijken we naar de stijl en het type overkapping, maar zeker ook naar de samenstelling van kleuren, materialen en eventuele opties.

Aluminium overkapping - grijs met glas
Vrijstaande aluminium overkapping buiten

Aluminium overkapping vrijstaand

Een vrijstaande aluminium overkapping is een parel in je tuin. Want wanneer het formaat van je tuin het toelaat kun je met een vrijstaande overkapping de nodige beschutting creëren, zonder het uitzicht vanuit je woning te belemmeren. Veel van onze klanten plaatsen hier dan ook vast tuinmeubilair in. Ideaal, want door de bescherming van de terrasoverkapping staan deze beschut, veilig en zijn ze gewoon het gehele jaar door klaar voor gebruik. Dus is je tuin groot genoeg, is een vrijstaande aluminium overkapping zeker het overwegen waard.

blank

Aluminium overkapping met glas

Je zult zien dat als jouw nieuwe terrasoverkapping eenmaal geplaatst is, dat je ook met minder weer volop geniet van je tuin en het bijbehorende buitenleven. Wanneer je dan kiest voor een aluminium overkapping met glas behoud je het uitzicht en daarmee het ultieme gevoel van vrijheid. Op een zonnige zomerse dag zorgt de zonwering dat het de hele dag goed vertoeven blijft. Zo zit je dus ook onder een aluminium overkapping met glas, wanneer het nodig is, er toch altijd beschut bij.

Aluminium overkapping plaatsen

Op de afgesproken dag en tijd komen onze professionele monteurs jouw nieuwe aluminium overkapping plaatsen. Een klus die je zonder zorgen aan ons team kunt overlaten. Geheel volgens tekening en de afgesproken maten, kleuren en eventuele opties bereiden wij de plaatsing van jouw terrasoverkapping zorgvuldig voor in onze fabriek.

Op de dag vóór de plaatsing leveren wij alle materialen netjes af bij jouw woning. Dit zodat onze monteurs de volgende dag direct aan de slag kunnen om jouw nieuwe terrasoverkapping precies daar te plaatsen waar jij hem wilt hebben. 

 

blank
blank

Aluminium overkapping profielen

Op locatie zetten onze monteurs alle aluminium profielen in elkaar tot een prachtige overkapping. Wanneer de overkapping staat en jij bent helemaal tevreden, ruimen ze de restmaterialen op en vegen je terras keurig aan. Het enige wat jij dan aansluitend nog hoeft te doen is heerlijk zorgeloos genieten. Lijkt dit je wat? Het begint bij een vrijblijvend bezoek aan onze showroom.

Aluminium overkapping prijzen

Prijsverschil bij zowel houten als aluminium terrasoverkappingen zit hem o.a. in kwaliteit van het materiaal, de afwerking en het formaat. Belangrijk dus dat je je goed laat informeren voordat je tot aankoop overgaat. Wil je een prijsindicatie dan geven we die, maar nog liever nodigen we je vrijblijvend uit om de luxe van een terrasoverkapping te komen ervaren tijdens een bezoek aan onze showroom.