Kies de kozijn kleur die bij je past

Kleuren kunststof Kozijnen

De verschillende kleuren kunststof kozijnen zijn vandaag de dag onbeperkt. Standaard zijn alle kozijnen wit (RAL 9016), of créme (RAL 9001). Maar gelukkig valt er tegenwoordig veel meer te kiezen. In onze showroom vind je voorbeelden van kleuren en kleurcombinaties.

Hierdoor kies je net zo makkelijk één kleur voor je nieuwe kunststof kozijn, als een prachtige unieke kleurcombinatie voor de vaste en bewegende delen.  Voor een compleet overzicht van alle kleuren 2021-2022 klik je hier om de folder te downloaden.

We hebben tevens alle kleurstalen in onze showroom gepresenteerd. Geïnteresseerd?

“Wat een hartelijke ontvangst. Gera nam echt de tijd voor ons. Erg fijn dat het allemaal zo ongedwongen verliep en dat we er thuis nog eens rustig over na konden denken, bij MaGé Roosendaal is dat gewoon een vanzelfsprekendheid.” – Els van Sprundel

Kies vandaag en houd rekening met morgen

Welke kleur kunststof kozijnen buiten en binnen?

Het is verstandig toch goed na te denken over de uiteindelijke kleur keuze van kunststof kozijnen. Want de kleur is niet alleen bepalend voor de gehele periode dat je zelf in het huis woont, maar ook beïnvloedt het aanzicht in de buurt en je succes bij een eventuele verkoop.

Kleuren kunststof kozijnen - Blauw en wit
Kunststof kozijnen met rolluiken

Kleurcombinaties deur en kozijn

Uiteraard zijn we benieuwd naar jouw eigen ideeën over de kleurcombinatie van kunststof deur en kozijn. Maar wanneer je wel wat inspiratie kunt gebruiken vind je hieronder vast kleurencombinaties voor jouw deur en kozijn waar onze klanten vaak voor kiezen.

blank
blank
blank
blank
blank

Kleur voordeur

Kleur die je voor je voordeur kiest is erg bepalend voor de algehele sfeer die je woning uitstraalt. Ook hieronder weer wat voorbeelden ter inspiratie.

 

blank
blank
blank
blank
blank

Kozijnen kleur

Vaak wordt er in Nederland gekozen om de kozijnen en de draaiende delen in een kleurcombinatie te schilderen. Bij kunststof kozijnen blijft deze mogelijkheid gelukkig gewoon bestaan. Maar ook wanneer één kleur je voorkeur heeft valt er zeker nog genoeg te kiezen.

blank
blank
blank
blank

Kunststof kozijnen en manier van kleuren

Het kleuren van kunststof kozijnen gebeurt op 3 verschillende manier. Afhankelijk van de afwerking zijn er verschillende opties:

  • middels een coating
  • met behulp van een houtnerf folie
  • of als kleurpigment toevoeging aan de grondstof

 

blank

Kleuren kunststof kozijnen en meer

Wanneer de beslissing is gevallen om je bestaande kozijnen te vervangen voor een kunststof variant kan het avontuur beginnen. Ga je voor houtlook, houtnerf en vlakke- of verdiepte kozijnen? In onze showroom staan we je graag bij met onze jarenlange kennis en ervaring zodat jij voldoende informatie krijgt om onderbouwd de juiste keuze te maken.   

Kunststof Kozijnen prijzen berekenen

Het prijsverschil bij kunststof kozijnen en deuren zit hem o.a. in kwaliteit van het kunststof, maar ook zeker in het hang en sluitwerk. Het is dus ontzettend belangrijk dat je je goed laat informeren voordat je tot aankoop overgaat. Want jouw persoonlijke keuzes zijn bepalend voor de benodigde investering. Wil je een prijsindicatie dan geven we die, maar liever nodigen we je uit voor een bezoek aan onze showroom.

Bel ons op! Maak een afspraak