Alle voordelen van kunststof kozijnen, met de luxe uitstraling van hout

Kunststof Kozijnen Houtlook

Kunststof kozijnen met houtlook geven je woning de luxe uitstraling van houten kozijnen, maar dan met de voordelen van kunststof. Nooit meer je kozijnen schilderen, verhoogde brand- en inbraakwerendheid en ondertussen flink besparen op je energiekosten. Wil je hier meer over weten kom dan eens langs in onze showroom in Roosendaal. Daar vertellen we je graag alles, wat je wilt weten over kunststof kozijnen met houtlook.

‘Onze dochter had een dakkapel besteld bij MaGé Roosendaal.  We waren zeer verrast over de hoeveelheid licht er binnen kwam en hoe ruim de slaapkamer nu is.  We hebben zelf ook maar een afspraak gemaakt bij MaGé Roosendaal.‘ 

Dhr. en mevr. Suijkerbuijk, Roosendaal

Kunststof kozijnen met Hout Verbinding Look

Het verschil tussen kunststof kozijnen met hout verbinding look (HVL) en kunststof kozijnen die dat niet hebben is de verbinding tussen de profielen. Bij kozijnen met de houtlook zijn de verticale en horizontaal optische profielen met elkaar verbonden zoals bij een echt houten kozijn. Dit in tegenstelling tot kunststof kozijnen zonder houtlook. Het verschil wordt goed duidelijk op onderstaande foto’s.

Kunststof kozijnen met hout verbinding look

Opties kunststof kozijnen met houtlook

Bij kunststof kozijnen is er naast de houtlook nog veel meer te kiezen. Je type woning en persoonlijke smaak zijn bepalend voor deze verdere keuzes. Kom je er niet uit? Wij staan je graag bij met een gedegen advies.

Kunststof kozijnen houtlook - Voorgevel blauwe deur

Vlakke- of verdiepte kozijnen met houtlook?

Verdiepte kunststof kozijnen met houtlook geven je huis een maximale luxe uitstraling. Door deze extra verdieping in het kozijn aan te brengen wordt voor het zicht de associatie met kunststof geheel weggenomen. Op deze pagina vind je meer foto’s en informatie over vlakke- en verdiepte kunststof kozijnen.  

kunststof_kozijnen_houtlook_voorgevel_deur_grijs_kozijnen_wit_ploegkozijnen

Kleur van houtlook kunststof kozijnen?

De kozijn kleur is vaak de moeilijkste keuze. Dit omdat de keuze van nu bepalend is voor de jaren die volgen. Want het overschilderen van kunststof kozijnen is niet iets dat je even doet. Daarom helpen we je graag met het maken van een juiste keuze. Op deze pagina vind alvast foto’s, RAL kleuren en informatie over de verschillende kleuren kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen met houtlook en houtnerf?

Naast wel of geen houtlook, vlakke of verdiepte kunststof kozijnen en de kleur, kun je ook de zichtbaarheid van de houtnerf kiezen. Is de houtnerf structuur op je kunststof kozijnen goed zichtbaar of juist heel subtiel? Hieronder 4 voorbeelden van houtnerf folie op kunststof kozijnen met een houtlook verbinding.   

kunststof_kozijnen_houtlook_raam_blauw_kozijn_wit_ploegkozijnen
kunststof_kozijnen_houtlook_overkapping_wit_kozijn_wit_deur_wit_ploegkozijnen
kunststof_kozijnen_houtlook_voorgevel_kozijn_wit_raam_wit_ploegkozijnen
kunststof_kozijnen_houtlook_Kozijn_bruin_deur_wit_ploegkozijnen

Kunststof kozijnen moet je zien en voelen

Maar de beste manier om een keuze te maken, is de verschillende kozijnen en de houtnerf folie te zien en te voelen. Er valt dus, los van de houtlook, bijzonder veel te kiezen als het gaat om kunststof kozijnen. Waarbij we het nog niet eens gehad hebben over de verschillende merken kunststof kozijnen, een nieuwe kunststof voordeur of de raambekleding? Daarom is ons advies: Bezoek altijd een showroom. En kies je dan voor de gezelligste showroom van West-Brabant kunnen we dat natuurlijk alleen maar waarderen.

Kunststof kozijnen houtlook prijzen

Het prijsverschil bij kunststof kozijnen en deuren zit hem o.a. in kwaliteit van het kunststof, maar ook zeker in het hang en sluitwerk. Het is dus ontzettend belangrijk dat je je goed laat informeren voordat je tot aankoop overgaat. Want jouw persoonlijke keuzes zijn bepalend voor de benodigde investering. Wil je een prijsindicatie dan geven we die, maar liever nodigen we je uit voor een bezoek aan onze showroom.

Bel ons op! Maak een afspraak