Aangenaam vertoeven met de juiste zonwering op jouw overkapping

Een zonwering overkapping

Een overkapping met een glashelder dak brengt vele voordelen met zich mee. Door het vrije open gevoel kun je bijvoorbeeld vanaf het vroege voorjaar tot late najaar heerlijk genieten van de warmte van zonnestralen, het uitzicht en je tuin. Maar hartje zomer kan de zon je ook wel eens net iets te veel worden. Daarom hebben we in onze showroom verschillende zonwering oplossingen werkend gemonteerd. Dus hou je hoofd koel, kom naar de showroom en laat je verrassen door onze zonwering oplossingen en bijbehorende kleuren voor onder jouw overkapping.

“Wat een hartelijke ontvangst. Gera nam echt de tijd voor ons. Erg fijn dat het allemaal zo ongedwongen verliep en dat we er thuis nog eens rustig over na konden denken, bij MaGé Roosendaal gewoon een vanzelfsprekendheid is.” – Els van Sprundel

Zonwering die perfect past bij jouw overkapping

Elektrische zonwering overkapping

Het in en uitrollen van de screens wordt een gemakkelijke klus met elektrische zonwering. Met een druk op de afstandsbediening bedien jij je zonwering gewoon vanuit je stoel en volledig geluidloos. Het is zelfs mogelijk om met de afstandsbediening de screens los van elkaar te bedienen. Zo creëer je gemakkelijk de optimale omstandigheden voor jouw relaxmoment.

Maar wanneer je serieus nadenkt over zonwering voor je terrasoverkapping is het verstandig je goed te laten informeren. Er is namelijk ontzettend veel keuze. Hieronder zie je drie prachtige zonwering oplossingen die onze klanten vaak kiezen:

Deponti zonwering / overkapping zijkant
Zonwering overkapping - Binnenkant zwart en wit

Onderzonwering terrasoverkapping

Als het regent zit je heerlijk droog onder jouw glazen terrasoverkapping. Maar op een mooie zomerse dag kan de zon je ook net te veel worden. Het glas van jouw overkapping versterkt namelijk de zonnewarmte waardoor het simpelweg niet aangenaam meer is onder je overkapping. Gelukkig hebben wij daar ook een mooi oplossing voor. Want met onze zonweringsoplossingen bescherm je je eenvoudig met slechts één druk op de knop tegen een te hete zon.

blank

Plissé zonwering terrasoverkapping

Met een plissé zonwering creëer je een heerlijk verkoelende schaduw onder je terrasoverkapping. Deze plissé gordijnen hebben een bijzonder luxe uitstraling en zijn daarnaast ook nog eens erg eenvoudig te bedienen. En het mooie is dat deze zonweringsoplossingen zelfs te monteren zijn op reeds bestaande overkappingen. Dus wanneer je de zon deze zomer geen spelbreker meer wilt laten zijn, laat je dan eens vrijblijvend informeren over deze oplossing. 

blank

Screens terrasoverkapping

Screens zijn zonwering oplossingen die zowel verticaal als horizontaal van onder je overkapping geleiden. Ze worden zo geplaatst dat ze nauwelijks ruimte in beslag nemen en passen dus vrijwel altijd. Doordat het doek zonwerend en winddicht is hou je de warmte buiten en zit je heerlijk uit de wind onder je overkapping. Met screens als zonwering zit je dus altijd beschut onder je overkapping, stijlvol beschermd tegen zon en wind.

Hoe werkt een zonwering terrasoverkapping?

Al onze zonwering oplossingen zijn cassettes met een oprolas en eventueel een onderlijst. De onderlijst zorgt ervoor dat het doek verzwaard is en netjes op zijn plek blijft hangen. Hoe zwaarder en strakker de onderlijst en oprolas zijn hoe strakker het doek onder de overkapping zal hangen. Alle onderdelen behalve het doek zijn in vele gevallen gemaakt van hoogwaardig aluminium en daardoor is de zonwering goed bestand tegen de verschillende weersomstandigheden.

blank

Zonwering altijd maatwerk

Zonwering in jouw stijl die perfect past bij jouw overkapping en terras. Onze zonwering oplossingen zijn in vele kleuren te verkrijgen. Kies jij voor natuurlijke tinten of toch voor een opvallende en frisse kleur? Laat je eens inspireren in onze showroom en vraag naar de kleurmogelijkheden.

Prijs zonwering overkapping

Wil je meer informatie of advies over welke zonwering bij jouw overkapping past breng dan zeker eens een bezoek aan onze showroom. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze en geven vrijblijvend antwoord op al je vragen. Weet jij al wat mooi en praktisch is voor jouw overkapping? Vraag dan meteen een offerte aan.  

Bel ons op! Maak een afspraak