Bekijk de overkappingen in onze showroom

Ben je van plan om een terrasoverkapping te laten plaatsen zodat je het gehele jaar van de tuin kunt genieten? In onze ruime showroom in Roosendaal kun je de overkappingen in het echt bekijken. Er staan verschillende overkappingen opgesteld in meerdere kleuren. Hierbij kun je denken aan aluminium overkappingen, vrijstaande terrasoverkappingen en overkappingen met een zonwering. Een aantal van de luxe terrasoverkappingen zijn ook voorzien van glaswanden en zorgen voor een stijlvol verlengstuk van jouw huis.

Prachtig om te zien, dankzij de glaswanden is het mogelijk om zelfs in de koudere maanden ‘in de tuin’ te zitten. De overkappingen van Deponti zijn verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk verkeerswit (RAL9016), creme wit (RAL9001) en antraciet (RAL7024). Opties en mogelijkheden genoeg die we je in alle rust kunnen laten zien in onze showroom in Roosendaal.

Terrasoverkapping Showroom

“Even de dakkapel vervangen zat er helaas niet in voor ons. Bij MaGé Roosendaal gaven ze duidelijke antwoorden op onze vragen en je merkt dan ook wel meteen dat Marc een praktijkman is.”  – Ad Zuidveld

De voordelen van een overkapping showroom

Een van de belangrijkste voordelen van een bezoek aan onze overkappingen showroom is dat onze deskundige medewerkers je kunnen helpen en adviseren. We denken graag met je mee en we kijken ook of de wensen omtrent de terrasoverkapping mogelijk zijn. Maar je kunt ook alle opties en mogelijkheden bekijken. Hierbij kun je denken aan een ronde of klassieke goot, de staanders onder de terrasoverkapping en de dakbedekking. Je kunt er zelfs voor kiezen om led verlichting in het dak van de overkapping te laten plaatsen.

Een ander belangrijk voordeel is dat je de overkappingen in de showroom in levende lijve kunt zien. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoe groot en hoog de terrasoverkappingen zijn. Meestal zijn de terrasoverkappingen verkrijgbaar in een breedtemaat van 4 tot 6 meter en hebben een uitval tussen de 2,5 en 3,5 meter diep. Dat kan uiteraard allemaal in onze showroom, zo weet je precies wat voor terrasoverkapping je gaat aanschaffen.

Afspraak maken voor een showroom bezoek

We willen iedereen in onze showroom graag helpen bij het maken van een goede keuze voor een prachtige terrasoverkapping. Het doorlopen van alle mogelijkheden en het maken van een offerte voor de terrasoverkapping neemt aardig wat tijd in beslag. Daarom is het erg belangrijk dat je van tevoren even een afspraak maakt voor een bezoek aan de showroom. Loop dus niet zonder afspraak even de showroom in, vanwege de drukte is de kans erg groot dat we geen tijd voor je vrij kunnen maken. Maak daarom eerst een afspraak om teleurstellingen te voorkomen.

Aan het einde van je bezoek aan onze overkappingen showroom maken we een passende offerte voor je. Zo weet je precies wat de aluminium terrasoverkapping in de tuin gaat kosten, als we de offerte samenstellen nemen we de onkosten voor het transport, de montage en het op maat maken mee. Zo krijg je een alles-in-een prijs en weet je precies waar je aan toe bent. Neem de offerte voor de overkapping gerust mee naar huis om er nog eens goed over na te denken.

Bel ons op! Maak een afspraak