Een prefab dakkapel is de nieuwe standaard

Een prefab dakkapel

Een prefab dakkapel is tegenwoordig gewoon de nieuwe standaard. Iets wat eigenlijk heel erg logisch is. Want een kunststof prefab dakkapel kent ook alleen maar voordelen. Op deze pagina vertellen we je alles over deze manier van dakkapellen bouwen, zodat jij rustig wat inspiratie en onderzoek kunt doen. Heb je vragen of wil je nou wel eens ervaren hoeveel extra ruimte wij met zo’n prefab dakkapel creëren? Breng dan eens vrijblijvend een bezoek aan onze showroom. Daar kun je diverse prefab dakkapel voorbeelden in het echt aanschouwen.

“Gera gaf duidelijk uitleg over hoe de dakkapel wordt gemaakt, wat de vele mogelijkheden waren zoals een rolluik en raamdecoratie. Heel verhelderend .” – Dhr. A. uit Steenbergen

Géén problemen met een prefab dakkapel

Wat is een prefab dakkapel?

Klanten vragen ons vaak wat een prefab dakkapel is. Prefab staat voor prefabricage. Dus met een prefab dakkapel wordt gerefereerd naar het proces, waarbij alle materialen vooraf in onze fabriek, onder ideale omstandigheden verwerkt worden tot een perfecte waterdichte kunststof dakkapel. Eigenlijk is de prefab dakkapel dus helemaal kant en klaar en hoeft deze alleen maar geplaatst te worden. Het transporteren en het plaatsen van een dakkapel wordt gedaan door ons professionele team. Een kunststof prefab dakkapel is dus de ideale oplossing voor als je tijd en geld wilt besparen.

Prefab dakkapel

De voordelen van een prefab dakkapel

Naast een forse besparing van tijd en geld heeft een prefab dakkapel nog een aantal voordelen. Een kant en klare dakkapel heeft veel meer voordelen dan de traditionele manier van het bouwen van een dakkapel. Alle voordelen van een prefab dakkapel hebben we nog even op een rijtje gezet:

  • Hoog afwerkingsniveau;
  • Binnen één dag geplaatst;
  • Geen lekkages;
  • Nauwelijks afval.
Kunststof prefab dakkapel

Geen onnodige schade in je woning

Daarnaast is er geen kans op schade in je huis door het sjouwen met bouwmaterialen. 

Extra ruimte door bijzonder daksysteem

Ook werken wij met een uniek daksysteem, waardoor je minimaal 10 cm extra ruimt wint aan de binnenzijde van je dakkapel.

Prefab dakkapel voorbeeld

Prefab dakkapel goedkoop

Waarom is een prefab dakkapel goedkoper dan de traditionele manier van dakkapellen bouwen? Dat komt doordat deze dakkapel onder ideale omstandigheden gebouwd kan worden in de fabriek. Doordat de kunststof dakkapel helemaal kant en klaar is kan deze veel sneller (namelijk binnen één dag) geplaatst worden. Maar buiten dat beperk je ook de kans op schade in huis doordat er niet met bouwmaterialen gesjouwd hoeft te worden. Al met al kun je behoorlijk wat besparen als je kiest voor een kunststof prefab dakkapel.

Een prefab dakkapel bouwpakket

Of je voorkeur nu uitgaat naar een prefab kunststof dakkapel van kunststof houtnerf of toch van hout, de manier van fabricage en montage is gelijk. Nadelen of redenen om bewust niet te kiezen voor een prefab dakkapel zijn er simpelweg niet.

Het gehele bouwpakket van jouw dakkapel wordt in de fabriek vakkundig in elkaar gezet. Een groot bijkomend voordeel is dat er op deze manier ook extra aandacht kan zijn voor de verbindingen. Hierdoor durven wij te stellen dat lekkages bij onze prefab dakkapellen daardoor ook niet meer voorkomen.

prefab_dakkapel_bouw_ploegkozijnen
prefab_dakkapel_plaatsing_ploegkozijnen

De prefab dakkapel laten plaatsen

Op de dag van plaatsing, arriveert jouw prefab dakkapel exact volgens tekening en levertijd op de plaats van bestemming. Een vrachtwagen vervoert deze zorgvuldig richting je huis. Waar een hijskraan de dakkapel zorgvuldig van de vrachtwagen tilt en meteen boven de uitsparing in je dak plaatst. Ons professioneel team van monteurs doet hier de rest.

Prefab dakkapel of opbouw

Maar ook een prefab dakkapel moet echt bij je woning passen. Daarom stellen we voor toch altijd even onze showroom te bezoeken voor wat laatste ideeën, een exact beeld van de kosten, maten en mogelijkheden. Wil je meer weten, heb je vragen, neem in dat geval gewoon eens contact met ons op. Of bezoek onze showroom.

prefab_dakkapel_voorbeeld_rood_wit_ploegkozijnen

Wat kost een prefab dakkapel?

De prijs van een prefab dakkapel is afhankelijk van meerdere factoren. Daarnaast moet de dakkapel ook goed aansluiten op jouw woning. Daarom stellen we voor om onze showroom te bezoeken om een goed beeld te krijgen van de maten, materialen en mogelijkheden. Wanneer je weet wat je wilt, dan kunnen we je een exact beeld van de kosten van een prefab dakkapel geven. Als je meer wilt weten, of als je vragen hebt, neem gewoon contact met ons op. Of bezoek een keer onze showroom om voorbeelden te zien van onze prefab dakkapellen.

Bel ons op! Maak een afspraak