Prefab is tegenwoordig zelfs de nieuwe standaard

Een prefab dakkapel

Een prefab dakkapel is tegenwoordig gewoon de nieuwe standaard. Iets wat eigenlijk heel erg logisch is. Want een prefab dakkapel kent ook alleen maar voordelen. Op deze pagina vertellen we je alles over deze manier van dakkapellen bouwen, zodat jij rustig wat inspiratie en research kunt doen. Heb je vragen of wil je nou wel eens ervaren hoeveel extra ruimte wij met zo’n prefab dakkapel creëren? Breng dan eens vrijblijvend een bezoek aan onze showroom.

“Gera gaf duidelijk uitleg over hoe de dakkapel wordt gemaakt, wat de vele mogelijkheden waren zoals een rolluik en raamdecoratie. Heel verhelderend .” – Dhr. A. uit Steenbergen

Met een voorgefabriceerde dakkapel voorkom je veel problemen.

Prefab dakkapel wat is dat?

Wat is prefab dan eigenlijk precies vragen klanten ons vaak. Prefab staat voor prefabricage. Dus met een prefab dakkapel of dakopbouw wordt gerefereerd aan het proces, waarbij alle materialen vooraf in onze fabriek, onder ideale omstandigheden verwerkt worden tot een perfecte waterdichte dakkapel. Concreet betekent dit dat op de dag van plaatsing jouw nieuwe dakkapel alleen nog maar naar jouw woning getransporteerd hoeft te worden om daar door ons team professioneel op je dak gemonteerd te worden. En dat scheelt jou niet alleen tijd, maar zeker ook een hoop geld.

prefab_dakkapel_zwart_raam_open_ploegkozijnen

Prefab dakkapel alle voordelen op een rij

Een prefab dakkapel of dakopbouw heeft natuurlijk vele voordelen ten opzichte van een traditionele manier van het bouwen van een dakkapel. En deze voordelen zijn niet alleen tijd en dus geld. De belangrijkste hier is voor ons de aandacht die we kunnen steken in de manier van afwerken. Hieronder zie je alle voordelen op een rij:

  • Hoog afwerkingsniveau
  • Binnen één dag geplaatst
  • Geen lekkages
  • Nauwelijks afval
prefab_dakkapel_groen_dubbel_raam_ploegkozijnen

Geen onnodige schade in je woning

Daarnaast is er geen kans op schade in je huis door het sjouwen met bouwmaterialen. 

Extra ruimte door bijzonder daksysteem

Ook werken wij met een uniek daksysteem, waardoor je minimaal 10 cm extra ruimt wint aan de binnenzijde van je dakkapel.

prefab_dakkapel_voorbeeld_ploegkozijnen

Prefab dakkapel goedkoop

Prefab is dus duidelijk een stuk goedkoper. De ideale omstandigheden waaronder de dakkapel in de fabriek gefabriceerd kan worden en de beperkte tijd die nodig is om de dakkapel vervolgens te plaatsen zijn hier grotendeels de bepalende factoren. 

Prefab dakkapel bouwpakket

Of je voorkeur nu uitgaat naar een prefab kunststof dakkapel van kunststof houtnerf of toch van hout, de manier van fabricage en montage is gelijk. Nadelen of redenen om bewust niet te kiezen voor een prefab dakkapel zijn er simpelweg niet.

Het gehele bouwpakket van jouw dakkapel wordt in de fabriek vakkundig in elkaar gezet. Een groot bijkomend voordeel is dat er op deze manier ook extra aandacht kan zijn voor de verbindingen. Hierdoor durven wij te stellen dat lekkages bij onze prefab dakkapellen daardoor ook niet meer voorkomen.

prefab_dakkapel_bouw_ploegkozijnen
prefab_dakkapel_plaatsing_ploegkozijnen

Prefab dakkapel plaatsen

Op de dag van plaatsing, arriveert jouw prefab dakkapel of opbouw exact volgens tekening en levertijd op de plaats van bestemming. Een vrachtwagen vervoert deze zorgvuldig richting je huis. Waar een hijskraan de dakkapel of opbouw zorgvuldig van de vrachtwagen tilt en meteen boven de uitsparing in je dak plaatst. Ons professioneel team van monteurs doet hier de rest.

Ben je benieuwd hoe de plaatsing van een dakkapel nu exact in zijn werk gaat bekijk dan hieronder de video over een daadwerkelijke plaatsing. Ook kun je een prefab dakkapel ervaring lezen van een van onze klanten.  

Prefab dakkapel of opbouw

Maar ook een prefab dakkapel moet echt bij je woning passen. Daarom stellen we voor toch altijd even onze showroom te bezoeken voor wat laatste ideeën, een exact beeld van de kosten, maten en mogelijkheden. Wil je meer weten, heb je vragen, neem in dat geval gewoon eens contact met ons op. Of bezoek onze showroom.

prefab_dakkapel_voorbeeld_rood_wit_ploegkozijnen

Prefab dakkapel prijzen

Ook een prefab dakkapel moet echt bij je woning passen. Daarom stellen we voor altijd even onze showroom te bezoeken voor wat laatste ideeën, een exact beeld van de kosten, maten en mogelijkheden. Wil je meer weten, heb je vragen, neem in dat geval gewoon eens contact met ons op. Of bezoek onze showroom.

Bel ons op! Vraag een offerte aan