Mooie raambekleding voor jouw kunststof kozijnen

Rolgordijnen kunststof kozijnen

Raambekleding als plisse gordijnen, horizontale lamellen en rolgordijnen maken je kunststof kozijnen en interieur af. Want in tegenstelling tot wat veel klanten denken zijn er eigenlijk geen beperkingen in de mogelijkheden. Dus of je nu een rolgordijn zoekt dat verduisterd, semi transparant is, plisse gordijnen die keurig vouwen of mooie strakke horzontale lamellen, het kan allemaal. Laat je gewoon eens vrijblijvend inspireren in onze showroom.

”We hebben wat uurtjes op internet gezeten. Kennissen van ons raden aan bij MaGé Roosendaal langs te gaan. Meteen bij binnenkomst zagen we wat we zochten. We zijn super blij met onze nieuwe jaloezieën in de badkamer en voor de kinderkamers hebben we gekozen voor een plisségordijn in frame.” 

Mevr. De Wilde, Ossendrecht

Raambekleding ophangen zonder gereedschap

Rolgordijnen zonder boren

In je kunststof kozijnen boor je natuurlijk liever geen gaten. Met onze systemen hoeft dat gelukkig ook niet meer. Jouw nieuwe rolgordijnen, horizontale lamellen of plisse gordijnen eenvoudig worden één met je kunststof kozijn. Hierdoor kun je de kozijnen ongestoord blijven draaien, kantelen en kiepen.

Rolgordijn kunststof kozijnen zwart en wit
Kunststof kozijnen met een rolgordijn in de slaapkamer

Rolgordijn bevestigen

Voor alle raamdecoraties op onze kunststof kozijnen werken we met een hoogwaardig magneetband systeem welke we bevestgen op de glaslatten. Dus ook bij jouw rolgordijnen. Hieronder zie je hoe we rolgordijnen bevestigen in kunststof kozijnen.

blank
blank
blank

Rolgordijn ophangsysteem

De keuze voor het uiteindelijke magneetband systeem is voorledig  afhankelijk van het raam waar het rolgordijn, de horizontale lamelle of het plisse gordijn voor komt te hangen. Is het voor het bewegende deel van jouw kunststof kozijn gebruiken we dan ook een extra krachtige magneetstrip. 

blank
blank
blank

KeJe horren

KeJe horren zijn er in vele verschillende soorten en maten. Van inzethor tot vaste plissé hordeur. De horren zijn speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen die je kunt draaien en kiepen. Bij KeJe wordt er een frame op je kozijn bevestigd, zonder dat er een boor of schroevendraaier aan te pas komt. Een plakstrip met een sterke magneet houdt het frame en dus je rolgordijn stevig op zijn plaats.

blank
blank

Rolgordijn draaikiepraam

Dus ook qua raamdecoratie valt er veel te kiezen. Rolgordijnen, wel of niet verduisterend, de kleur en ga je voor horren of juist niet? Er valt een hoop te kiezen, daarom nodigen we je graag uit voor een bezoek aan onze showroom. We hebben veel van de plissé gordijnen, rolgordijnen, horizontale lamellen en horren op voorraad.   

Rolgordijnen kunststof kozijnen prijzen

Het prijsverschil bij kunststof kozijnen en deuren zit hem o.a. in kwaliteit van het kunststof, maar ook zeker in het hang en sluitwerk. Hetzelfde geldt voor de raamdecoratie. Het is dus ontzettend belangrijk dat je je goed laat informeren voordat je tot aankoop overgaat. Want jouw persoonlijke keuzes zijn bepalend voor de benodigde investering. Wil je een prijsindicatie dan geven we die, maar liever nodigen we je uit voor een bezoek aan onze showroom.

Bel ons op! Maak een afspraak