Glaswand voor een overkapping

Als je het hele jaar door van de tuin wilt genieten, dan is dat ideaal onder een overkapping met glaswanden. Met een glaswand voor een overkapping creëer je in een handomdraai een luxe tuinkamer aan huis. Het maakt niet uit wat de weersomstandigheden zijn, je kunt gewoon lekker warm en droog in de tuin blijven zitten onder de overkapping (en achter het glas). Als het regent en de temperatuur is aan de lage kant, dan kun je de overkapping sluiten tot een serre. Is de temperatuur goed en schijnt de zon? Dan kun je de verschuifbare glaswanden openschuiven tot een veranda.

Onze glaswanden kun je gebruiken voor vrijwel elk type terrasoverkapping. Én het is zelfs mogelijk om de glaswanden te gebruiken als balkonbeglazing. Zou je de glaswanden en accessoires in het echt willen zien? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van montage? Maak dan snel een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Roosendaal.

Glaswand overkapping
”We hebben best lang getwijfeld of en hoe we de overkapping zouden plaatsen. Nu hij er eenmaal staat, hoort hij gewoon bij de woning. Het is een heerlijke plek om ‘sochtends onze koffie te drinken. We zitten nu meer buiten, heb ik het idee. We hebben deze overkapping zelf geplaatst. We hebben ze nog wel even gebeld, over hoe iets precies moest en Marc kwam meteen langs”.

”We hadden het gewoon veel eerder moeten doen”.

Viewline; Glazen draai-schuifsysteem

Het glazen draai-schuifsysteem van Viewline voor maximaal comfort en flexibiliteit. In een handomdraai open je de gehele breedte van de pui en kun je genieten van de buitenlucht. Creëer zelf een warme, gesloten ruimte of kies je juist voor een frisse open ruimte. De keus is aan jou!

Het vooruitstrevende glazen draai-schuifsysteem biedt oneindig veel mogelijkheden en laat binnen en buiten in elkaar overvloeien.

Het Viewline draai-schuifsysteem is geschikt voor elk soort en type terrasoverkapping en wordt helemaal op maat gemaakt. De panelen zijn apart van elkaar te verschuiven. Hierdoor kunnen alle panelen los opengeklapt worden aan de loopdeurzijde. Zo kun je de ruimte rondom het kozijn optimaal benutten.

Download hier de folder voor meer informatie.

Viewline - Glazen schuif-draaisysteem

De voordelen van een glaswand voor de overkapping

Het laten plaatsen van glaswanden onder de overkapping heeft diverse voordelen. Een van de belangrijkste voordelen is natuurlijk dat je het gehele jaar door kunt genieten van de tuin. Zelfs in de koudere herfst- en wintermaanden kun je lekker onder de overkapping zitten met gesloten glaswanden. Het maakt niet meer uit wat de weersomstandigheden zijn, je zit lekker comfortabel achter de glaswanden onder de overkapping.

Naast meer woongenot zorgen glaswanden voor de overkapping ervoor dat jouw woning meer waard wordt. Een terrasoverkapping met mooie schuifwanden van glas wordt gezien als een verlengstuk van het huis. Deze tuinkamer heeft daarnaast een isolerende werking en de warmte blijft langer in de ruimte hangen. Dit kan ervoor zorgen dat je kunt besparen op de energierekening, want dankzij de isolerende werking van de glaswanden hoef je de verwarming in huis minder snel aan te zetten. Zeker als de woning wat ouder is, is deze vaak minder goed geïsoleerd. Maar dankzij een overkapping met glaswanden zal er minder warmte uit de woning ontsnappen. Op deze manier kun je de stookkosten aanzienlijk verlagen.

Een ander voordeel is dat de glaswanden van de overkapping gemakkelijk te reinigen zijn. Glas is goed bestand tegen regen, schimmel en zelfs hagel. Je hoeft je niet snel zorgen te maken om krassen of beschadigingen. De glaswand kan met de meeste schoonmaakproducten gereinigd worden.

De glaswanden bekijken in onze showroom in Roosendaal?

Als je op zoek bent naar mooie glaswanden of schuifwanden voor de overkapping, dan is het zeker interessant om onze showroom in Roosendaal te bezoeken. Niet alleen kun je hier de glaswanden voor de overkapping in het echt aanschouwen, maar je kunt ook eens kijken naar de accessoires zoals de deurgrepen, schuifsystemen, tochtstrips etc. Heb je vragen over de glas- of schuifwanden? Stel ze gerust aan een van onze ervaren medewerkers.

Heb je interesse in een van onze glaswanden of terrasoverkappingen? Of wil je weten wat het kostenplaatje wordt voor de overkapping met glaswanden? Dan kunnen wij een prijsopgave voor je maken. Deze kun je thuis in alle rust nog eens doornemen. Als je akkoord gaat met onze offerte, dan gaan wij een afspraak met je inplannen voor de levering en het plaatsen van de glaswanden voor de overkapping.

Bel ons op! Maak een afspraak