Alles wat je wilt weten over dakkapellen

Dakkapellen in Roosendaal

Dakkapellen geven een zee van licht en ruimte. Maar voor je kunt genieten moeten er eerst wat knopen doorgehakt worden. En dit kan natuurlijk alleen wanneer je voldoende informatie verzameld hebt over de verschillende mogelijkheden. Op deze pagina vind je dan ook een hoop informatie over kunststof dakkapellen maar ook hoe wij een dakkapel plaatsen. Kom gerust eens langs in onze showroom in Roosendaal voor een vrijblijvend advies.

Dakkapel voorbeeld - Groen en wit

”Nadat we talloze showrooms zijn afgelopen kwamen we aan bij Gera. Tot nu toe voelden we ons niet begrepen. Maar tijdens ons gesprek werd alles duidelijk en heeft Gera ons heel goed geholpen.”

Fam. Weele, Etten-Leur

Keuze stress? Laat je door ons inspireren

Dakkapellen voorbeelden

Door voorbeelden te bekijken van dakkapellen doe je ideeën en inspiratie op over de verschillende mogelijkheden. Want hoe weet je nou of je een landelijke dakkapel, een dakkapel met een zadeldak, gewoon een zo groot mogelijke of bijvoorbeeld een moderne dakkapel met een deur moet kiezen?

Jouw nieuwe dakkapel binnen één dag geplaatst

Prefab Dakkapel

De keuze voor een prefab dakkapel heeft alleen maar voordelen. Uiteraard is het prettig dat deze binnen één dag geplaatst wordt. Maar nog belangrijker is dat jouw dakkapel in de fabriek al perfect afgewerkt wordt. Je hebt dus weinig overlast, geen afval en je kunt er zeker van zijn dat op de hoeken en naden geen lekkages ontstaan.
Dakkapel met een dubbel raam
dakkapellen_wit_ploegkozijnen

Kunststof dakkapel

Zorgeloos genieten van een zee aan licht en ruimte

Een kunststof dakkapel heeft alle voordelen van een prefab dakkapel. Maar kies je voor een kunststof dakkapel dan is deze ook nog eens onderhoudsarm en perfect isolerend. In de zomer lekker koel en in de winter houdt het de warmte van de zolder goed vast. Een kunststof dakkapel is dus energiezuinig en dus zeker ook een verstandige keuze kijkende naar het warme en koude Nederlandse weer.

dakkapellen_voorbeeld_zwart_wit_ploegkozijnen
Dakkapellen_voorbeeld_blauw_wit_ploegkozijnen

Vraag een offerte aan, hier of in de showroom

Wat kost een dakkapel

Prijsverschil bij zowel houten als kunststof dakkapellen zit hem o.a. in kwaliteit van het materiaal, de afwerking en het formaat. Belangrijk dus dat je je goed laat informeren voordat je tot aankoop overgaat. Wil je een prijsindicatie dan geven we die, maar nog liever nodigen we je uit om jouw nieuwe dakkapel te komen beleven tijdens een bezoek aan onze showroom.
Bel ons op! Maak een afspraak