Dakkapel in Waspik

Met een dakkapel op jouw woning in Waspik kun je heerlijk genieten van extra licht en ruimte op de zolderverdieping. Het is zelfs mogelijk om van de zolder een volwaardige werkplek of extra slaapkamer maken, dit dankzij de extra ruimte die gecreëerd wordt met een dakkapel. Daarnaast is een dakkapel ook een goede investering in jouw woning in Waspik. Niet alleen de waarde van de woning zal gaan stijgen, maar ook de hoeveelheid ruimte in de woning.

Als je een dakkapel in Waspik wilt laten plaatsen, kom dan eens langs bij MaGé Roosendaal. We hebben een grote showroom waar diverse kunststof dakkapellen staan opgesteld. Zo krijg je een goed beeld van de extra ruimte, de materialen, het formaat en de afwerking. Als je vragen hebt over een dakkapel, laat het ons gerust weten. Als je al een idee hebt over hoe de dakkapel eruit moet komen te zien, vraag dan gerust een offerte aan.

Dakkapel laten plaatsen
“De mannen die de dakkapellen kwamen plaatsen, waren er keurig op tijd. Eerst kregen we uitleg over het verloop van de dag. Rond 11 uur kwam de hijskraan en waren de voorbereidende werkzaamheden klaar. Al het sloopafval werd netjes meegenomen. Aan het eind van de dag waren beide dakkapellen netjes gemonteerd. Dank jullie wel voor de fijne samenwerking!”
Dakkapel in de showroom

De voordelen van een dakkapel

Een dakkapel heeft een aantal voordelen: Zo heb je binnen een korte periode veel meer (extra) ruimte in de woning in Waspik. Het dak komt er fraaier uit te zien, je hebt meer lichtinval en ventilatie. Maar een van de belangrijkste voordelen is dat de verkoopwaarde van de woning zal stijgen. Bij MaGé Roosendaal hebben we hoofdzakelijk kunststof dakkapellen. Dat zorgt voor een goede isolatie en een dakkapel van kunststof heeft erg weinig onderhoud nodig.

Onze dakkapellen zijn in de meeste gevallen in de fabriek volledig geprepareerd en staan bekend als prefab dakkapellen. Als je kiest voor een prefab dakkapel voor jouw woning in Waspik, heeft dat ook een aantal voordelen: Zo is het afwerkingsniveau erg hoog, de prefab dakkapellen kunnen binnen één dag geplaatst worden, geen sprake van lekkages en je hebt nauwelijks afval. Daarnaast kan een prefab dakkapel ook zorgen voor forse besparingen.

Een dakkapel laten plaatsen in Waspik?

Als je op zoek bent naar een mooie dakkapel voor een woning in Waspik, plan dan gerust een afspraak in voor een bezoek aan onze showroom in Roosendaal. Niet alleen kun je diverse prefab dakkapellen ongestoord in het echt bekijken, maar we denken ook graag met je mee. Als je vragen hebt over een dakkapel of over onze kunststof kozijnen, dan kun je deze gerust aan ons stellen.

Heb je uiteindelijk ervoor gekozen om de dakkapel door MaGé Roosendaal te laten plaatsen? Dan zorgen wij ervoor dat de prefab dakkapel netjes in Waspik arriveert op de afgesproken dag. De dakkapel wordt zorgvuldig vervoerd op een vrachtwagen. Een hijskraan tilt het dakkapel van de vrachtwagen en plaatst deze op het dak. Onze vakkundige monteurs met jarenlange ervaring doen hier de rest. Je hoeft verder niets te doen, wij zorgen ervoor dat je 100% tevreden bent met een prachtige dakkapel in Waspik.

Showroom met dakkapellen
Bel ons op! Maak een afspraak