Referenties van MaGé Roosendaal

Op deze pagina vind je onze actuele projecten en ervaringen van klanten.

Glazen schuipui in een terrasoverkapping in Oudenbosch

“We kwamen via internet terecht bij MaGé Roosendaal en maakten een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Er wordt alle tijd voor je genomen en we kregen een zeer goede uitleg. Ze denken echt met je mee.


Gelukkig was er een korte levertijd en wij mochten zelf aangeven wanneer de schuifpui geplaatst kon worden. De schuifpui is helemaal naar wens geplaatst door twee goede deskundige heren. Ook deze kwamen met goede voorstellen.

Wij zijn zeer tevreden over MaGé Roosendaal van het begin tot het einde.”

Referentie Rotterdam
Kunststof kozijn slaapkamer Nispen

Dakkapel in Rijsbergen

‘De mannen die de dakkappelen kwamen plaatsen, waren er keurig op tijd. Eerst kregen we uitleg over het verloop van de dag. Rond 11 uur kwam de hijskraan en waren de voorbereidende werkzaamheden klaar. Al het sloopafval werd netjes meegenomen.
Aan het eind van de dag waren beide dakkapellen netjes gemonteerd.
Dank jullie wel voor de fijne samenwerking!
Bij deze sturen we u een paar foto’s van het resultaat”.

Dakkapel Rijsbergen klein
Dakkapel Rijsbergen geplaatst

Kunststof kozijnen in Nispen

”Enkele jaren geleden hebben we ook al een aantal kozijnen laten vervangen door MaGé Roosendaal. Dat ging heel goed. Alles was duidelijk. Dus deze keer hebben we niet getwijfeld en zijn direct naar MaGé Roosendaal gegaan. Weer kwamen ze met een mooi aanbod.  Alles is weer netjes in order.”

Kunststof kozijn slaapkamer Nispen
kunststof kozijn kantoor Nispen

Overkapping familie uit Roosendaal

Familie uit Roosendaal

”We hebben best lang getwijfeld of en hoe we de overkapping zouden plaatsen. Nu hij er eenmaal staat, hoort hij gewoon bij de woning. Het is een heerlijke plek om ‘sochtends onze koffie te drinken. We zitten nu meer buiten, heb ik het idee. We hebben deze overkapping zelf geplaatst. We hebben ze nog wel even gebeld, over hoe iets precies moest en Marc kwam meteen langs”.

”We hadden het gewoon veel eerder moeten doen”.

Terrasoverkapping Roosendaal

Dakkapel in Rotterdam

“We hebben een dakhelling van 50 graden. Dat is vrij stijl. Onze buren hebben gekozen voor dakramen, omdat werdt gezegd dat het toch niks uitmaakt. Nou, echt wel. De dames van MaGé Roosendaal wisten alles heel goed uit te leggen. De plaatsing ging super snel en de jongens waren aardig en werkten heel netjes, halverwege de middag was de klus geklaard. Ook mooi dat hij gelijk loopt met onze schuifpui. Bedankt dames.”

Referentie Rotterdam
Kunststof kozijn slaapkamer Nispen

Terrasoverkapping, familie uit Zundert

“‘Wij willen jullie bedanken voor het mooie resultaat van de overkapping die jullie bij ons hebben geplaatst. De service is uitstekend en jullie komen je afspraken heel goed na.”

“Wij wensen jullie fijne feestdagen en een voorspoedig 2019.”

terrasoverkapping_vast_grijs_binnen_open_overkapping_ploegkozijnen
Bel ons op! Maak een afspraak