Deponti Fiano glaswanden

Geniet het hele jaar door van uw tuin en terras

Met Deponti Fiano maakt u van uw terrasoverkapping letterlijk in een handomdraai een luxe tuinkamer. Met veel plezier geniet u het hele jaar door van uw tuin én uw terras. U creëert als het ware een nieuwe plek in uw huis waar binnen en buiten samenkomen.

Ultiem buitengevoel

De glazen panelen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte- en breedtematen. Ze kunnen in twee tot zes sporen lopen en hebben geen omlijsting. Daarmee bieden ze een onbelemmerd uitzicht op uw tuin. Daarnaast beschermt een glazen schuifwand ook tegen weer en wind. Zo geniet u, óók met minder mooi weer, van het ultieme buitengevoel. En wanneer de weersomstandigheden het toelaten, opent u de panelen eenvoudig.

“Wat een hartelijke ontvangst. Gera nam echt de tijd voor ons. Erg fijn dat het allemaal zo ongedwongen verliep en dat we er thuis nog eens rustig over na konden denken, bij MaGé Roosendaal gewoon een vanzelfsprekendheid is.” – Els van Sprundel
Fiano glaswand - Sfeerafbeelding
Fiano glaswand - Binnenkant
blank

Balkonbeglazing

Onze glazen schuifwanden zijn ook uitermate geschikt voor balkonbeglazing. Een glazen schuifwand op uw balkon zorgt ervoor dat u ook langer kan genieten van deze buitenruimte en tóch de vrijheid behoud om te kiezen u of de wanden openzet of dicht laat.

 

Glaspanelen accessoires

Deurgrepen

Heeft u uw overkapping uitgebreid met glazen schuifwanden? Dan kunt u kiezen voor extra deurgrepen, om de schuifwanden nog gemakkelijker, zonder vlekken of vingerafdrukken, te openen. Deze deurgrepen kunnen eenvoudig en op een plaats naar keuze op het glaspaneel worden bevestigd. In ons assortiment vindt u plakhandgrepen én indraai handvaten.

Indraaihandvat
Dit indraaihandvat is een luxe handvat. Het betreffende glaspaneel wordt hier speciaal op aangepast. Dit handvat is later niet toe te voegen.

Plakhandvat rond/ovaal
Deze plakhandvaten worden geleverd per set van twee. De plakhandvaten zijn voorzien van voor aangebrachte 3M VHB tape om de handvatten gemakkelijk op het glas te kunnen bevestigen.

blank
blank
blank

Glaspanelen accessoires

Borstels, voor een winddichte afwerking van uw glazen schuifwand.

Als afwerking van uw glazen wanden, kunnen aluminium profielen met borstels op de zijkanten van de glasplaten worden gemonteerd. Deze zorgen voor een winddichte afwerking en zorgen voor stabilisering en ondersteuning van de glaswanden bij het verschuiven. De borstels zijn eventueel later te monteren en eenvoudig na te bestellen.

blank
blank
blank

Fiano glaswanden offerte

Bezoek onze showroom om Fiano glaswanden te bekijken. Tevens kunnen we u dan een opgave van de kosten geven. Maak snel een afspraak

Bel ons op! Maak een afspraak