Alles wat je wilt weten over Kunststof Kozijnen & Deuren

Kunststof Kozijnen Roosendaal

Kunststof Kozijnen zijn er in vele soorten en maten. Alleen wanneer je voldoende informatie verzameld hebt over de mogelijkheden kun je de juiste keuze maken voor je woning. Op deze pagina vind je dan ook een hele hoop informatie over kunststof kozijnen en deuren. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je gewoon eens vrijblijvend door ons te laten adviseren in de showroom.

Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden, profielen, technieken en kleuren kunt u de brochure downloaden.

kunststof-kozijnen etalage

“Even de dakkapel vervangen zat er helaas niet in voor ons. Bij MaGé Roosendaal gaven ze duidelijke antwoorden op onze vragen en je merkt dan ook wel meteen dat Marc een praktijkman is.”  – Ad Zuidveld

Soorten Kunststof Kozijnen

De soorten Kunststof Kozijnen zijn eenvoudig te verdelen in twee hoofdgroepen. Bij ons kun je dan ook terecht voor zowel vlakke als verdiepte kunststof kozijnen. Maar of je nu een verdiept of vlak kunststof kozijn kiest, is vaak afhankelijk van het type huis waarin je woont. En, niet geheel onbelangrijk, jouw persoonlijke smaak natuurlijk.

Kunststof kozijnen op een vrijstaande woning
kunststof_kozijnen_vrijstaand_huis_witte_rolluiken_ploegkozijnen

Kunststof Kozijnen met houtlook

Een kunststof kozijn met houtnerf is vandaag de dag haast niet meer van een echt houten kozijn te onderscheiden. Behalve wanneer je een glad kunststof kozijn echt mooier vindt, is er verder geen enkele reden om niet voor een kozijn met houtnerf te kiezen. Ook qua investering maakt het gelukkig geen enkel verschil.

kunststof_kozijnen_achterkant_huis_kozijnen_rood_wit_ploegkozijnen
kunststof_kozijnen_deuren_rolluik_wit_ploegkozijnen
kunststof_kozijnen_voorgevel_grijs_wit_ploegkozijnen

Kleuren Kunststof Kozijnen

Kunststof kozijnen zijn er in vele verschillende kleuren. Het is dan ook haast onmogelijk dat de kleur van jouw keuze er niet bij zit. Wist je trouwens dat we de binnen- en buitenzijde ook in twee verschillende kleurcombinaties kunnen produceren? Tijdens je bezoek aan de showroom zijn we dan ook altijd erg nieuwsgierig wat voor jou de mooiste kleuren of kleurcombinaties zijn.

Rolgordijn Kunststof Kozijnen

Koop je bij ons je kunststof kozijnen, dan vragen we je ook of je nagedacht hebt over je raambekleding. Want in die nieuwe kozijnen ga je natuurlijk geen gaten boren voor je oude rolgordijnen. Gelukkig hebben we in de showroom legio oplossingen waarbij je de boormachine gewoon in de schuur kan laten liggen.

kunststof_kozijnen_deur_binnenkant_wit_ploegkozijnen
kunststof_kozijnen_kiepraam_binnenkant_ploegkozijnen

Kunststof Kozijnen prijzen

Prijsverschil bij kunststof kozijnen zit hem o.a. in kwaliteit van het kunststof en hang- en sluitwerk. Belangrijk dus dat je je goed laat informeren, voordat je tot aankoop overgaat. Want jouw persoonlijke keuzes zijn bepalend voor de benodigde investering. Wil je een prijsindicatie dan geven we die, maar liever nodigen we je uit voor een bezoek aan onze showroom.

Bel ons op! Maak een afspraak