Kies voor de duurzame voordelen van een kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel

Onze kunststof dakkapellen worden vervaardigd van de meest hoogwaardige materialen. Hierbij maken we uiteraard gebruik van onze jarenlange ervaring met kunststof kozijnen. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor een extra hoge isolatiewaarde. Wil je nou weten hoe dit exact zit en ben je benieuwd naar de overige voor- en nadelen van een kunststof dakkapel. Breng dan eens vrijblijvend een bezoek aan onze showroom. Daar geven we je altijd een eerlijk antwoord op al je vragen.

“Wat een hartelijke ontvangst. Gera nam echt de tijd voor ons. Erg fijn dat het allemaal zo ongedwongen verliep en dat we er thuis nog eens rustig over na konden denken, bij MaGé Roosendaal gewoon een vanzelfsprekendheid is.” – Els van Sprundel

Kies voor de combinatie van duurzaamheid en gemak

Kunststof dakkapel plaatsen

Een kunststof dakkapel wordt door ons als een prefab kunststof dakkapel geleverd en is dus eenvoudig en snel te plaatsen. Een vrachtwagen komt op de afgesproken dag jouw dakkapel leveren, waarna een hijskraan deze keurig op de opening in het dak plaats. Ons team van professionele monteurs bevestigen aansluitend jouw nieuwe kunststof dakkapel zo, dat kou en vocht op jouw zolder geen kans krijgen.

Plaatsen kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel met zonnepanelen

Kunststof dakkapel houtlook

De meeste van onze klanten kiezen bij een kunststof dakkapel voor houtlook. Dit betekent dat de zijwangen opgebouwd zijn uit kunststof rabatdelen en dat de kunststof kozijnen van de dakkapel, indien gewenst, keurig afgewerkt zijn met houtnerffolie. Op deze manier plaatsen wij, zelfs op karakteristieke woning naar volste tevredenheid een kunststof dakkapel, die op het zicht niet van een authentieke houten dakkapel is te onderscheiden.  

kunststof_kozijnen_groen_wit_schoorsteen_ploegkozijnen

Kunststof dakkapel schoonmaken

Aan een kunststof dakkapel heb je nagenoeg geen onderhoud. Regelmatig schoonmaken is echter wel aan te raden. Een kunststof dakkapel schoonmaken doe je eenvoudig met een vochtige doek en een sopje. Het jaarlijks onderhoud wordt bij veel van onze klanten dan ook door een professionele glazenwasser gedaan. Dit is iets dat wij ook echt adviseren. Want laat je dit één maal per jaar zorgvuldig uitvoeren, blijft jouw kunststof dakkapel er altijd uitzien alsof hij gisteren geplaatst is.

kunststof_dakkapel_wit_kozijnen_wit_ploegkozijnen

Kunststof dakkapel met rolluik

Een kunststof dakkapel kan door ons ook meteen voorzien worden van een ingebouwd rolluik. Een belangrijke reden om hier voorafgaand aan de daadwerkelijke aanschaf van je kunststof dakkapel goed over na te denken zijn de kosten. Dit omdat de plaatsing van een rolluik na de daadwerkelijke levering beduidend duurder is dan wanneer we deze in de fabriek voormonteren. Heb je nou geen idee of zo’n rolluik iets voor je is? In onze showroom kun je de voordelen van een rolluik zelf ervaren.

Dakkapel van kunststof ervaren in de showroom

Al zeggen we nog zo vaak dat een kunststof dakkapel niet van een luxe houten dakkapel te onderscheiden is, ervaren onze klanten dat vaak pas echt in onze showroom. Hier hebben wij meerdere dakkapellen uitgestald en gemonteerd op daken. Dus wil je de houtnerffolie en de ruimte die je met zo’n kunststof dakkapel op zolder realiseert eens in het echt ervaren? Ook dan ben je van harte welkom in onze showroom.

Kunststof dakkapel prijzen

Het prijsverschil bij dakkapellen zit hem vooral in het materiaal, formaat en de afwerking. Het is dus ontzettend belangrijk dat je je goed laat informeren voordat je tot aankoop overgaat. In onze showroom kun je hier ruim de tijd voor nemen en geven we je vrijblijvend antwoord op al je vragen. Heb je al een idee over hoe jij wil dat jouw dakkapel eruit moet gaan zien? Vraag dan meteen een offerte aan.

Bel ons op! Maak een afspraak