Vergroot je woongenot met een vrijstaande overkapping in de tuin

Een vrijstaande overkapping

Ga jij als het weer het toelaat ook het liefst meteen naar buiten? Dan is een vrijstaande overkapping echt iets voor jou. Met zo’n overkapping creëer je eenvoudig een bijzondere plek in je tuin. Dus ontbreekt er in jouw tuin een schaduwrijk plekje of wil jij juist genieten van de zon maar ook beschut zitten tegen de regen? Met een vrijstaande overkapping kan het allemaal. Dus kom gewoon eens langs in onze showroom. Daar hebben we diverse modellen opgebouwd en vertellen we je eerlijk alle voor en nadelen.

“Wat een mooie showroom, overzichtelijk en ruim. Dat hebben we nog niet eerder gezien.” – mevr. van Oers, Roosendaal

Pinela Deluxe; Aluminium Lamellendak

Cabrio-effect in je tuin

In een handomdraai een open ruimte boven het terras? Met één druk op de knop open je de lamellen van de Pinela Deluxe en creëer je een cabrio-effect in jouw tuin.

De Pinela Deluxe biedt je een maximale lichtinval in de open stand en beschermt je in gesloten stand tegen de verschillende weersomstandigheden.

Weer of geen weer, beleef het ultieme buitenlevengevoel!

Download hier de folder voor meer informatie.

Pinela deluxe - Aluminium lamellendak
Vrijstaande overkapping - binnenkant grijs

Vrijstaande overkapping aluminium

Houd je meer van strak en onderhoudsvrij? Kies dan voor een vrijstaande overkapping van aluminium. Deze wordt door onze kundige monteurs geplaatst, waarna jij er eigenlijk geen omkijken meer naar hebt. Het enige dat je hoeft te doen is genieten. Eens in de zoveel tijd de overkapping reinigen raden wij echter wel aan. Zo blijft het aluminium zijn mooie strakke uitstraling behouden. Het reinigen van een aluminium overkapping is heel simpel en kan gedaan worden met een sopje en een vochtige doek.

Verceda; Vouwdak met aluminium frame

Ultieme flexibiliteit en een strakke belijning

Door de flexibiliteit biedt de Verdeca extra woongenot in jouw tuin. De overkapping beschikt over een zonwerend en waterbestendig doek. Zo kun je op het terras lekker van de zon genieten en gewoon blijven zitten tijdens die zomerse regenbui. Laat met één druk op de knop het doek open gaan en geniet heerlijk van de zon.

Zo geniet je direct van maximale lichtinval en het prachtige weer. Toch liever in de schaduw of bescherming zoeken tegen wind, regen of uv-straling? Sluit dan het doek met hetzelfde gemak.

Wanneer je glazen schuifwanden toevoegt dan wordt deze overkapping omgetoverd in een
complete tuinkamer. Zo geniet je van optimaal comfort op je terras dankzij de flexibiliteit van de
Verdeca terrasoverkapping.

Download hier de folder voor meer informatie.

vrijstaande_overkapping_zijkant_grijs_ploegkozijnen

Vrijstaande overkapping prijzen

Prijsverschil bij zowel houten als aluminium terrasoverkappingen zit hem o.a. in kwaliteit van het materiaal, de afwerking en het formaat. Belangrijk dus dat je je goed laat informeren voordat je tot aankoop overgaat. Wil je een prijsindicatie dan geven we die, maar nog liever nodigen we je vrijblijvend uit om de luxe van een terrasoverkapping te komen ervaren tijdens een bezoek aan onze showroom.

Bel ons op! Maak een afspraak