Vergroot je woongenot met een vrijstaande overkapping in de tuin

Een vrijstaande overkapping

Ga jij als het weer het toelaat ook het liefst meteen naar buiten? Dan is een vrijstaande overkapping echt iets voor jou. Met zo’n overkapping creëer je eenvoudig een bijzondere plek in je tuin. Dus ontbreekt er in jouw tuin een schaduwrijk plekje of wil jij juist genieten van de zon maar ook beschut zitten tegen de regen? Met een vrijstaande overkapping kan het allemaal. Dus kom gewoon eens langs in onze showroom. Daar hebben we diverse modellen opgebouwd en vertellen we je eerlijk alle voor en nadelen.

“Wat een mooie showroom, overzichtelijk en ruim. Dat hebben we nog niet eerder gezien.” – mevr. van Oers, Roosendaal

Een luxe vrijstaande overkapping van hout

Vrijstaande overkapping hout

Met een vrijstaande houten overkapping combineer je woonplezier met tuingenot. Onze houten overkappingen zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd en gecertificeerd hardhout. Dit, tezamen met het unieke design, geeft je overkapping een prachtigen ongeëvenaarde luxe uitstraling.

Vrijstaande overkapping in de kleur bruin
Vrijstaande overkapping - binnenkant grijs

Vrijstaande overkapping aluminium

Houd je meer van strak en onderhoudsvrij? Kies dan voor een vrijstaande overkapping van aluminium. Deze wordt door onze kundige monteurs geplaatst, waarna jij er eigenlijk geen omkijken meer naar hebt. Het enige dat je hoeft te doen is genieten. Eens in de zoveel tijd de overkapping reinigen raden wij echter wel aan. Zo blijft het aluminium zijn mooie strakke uitstraling behouden. Het reinigen van een aluminium overkapping is heel simpel en kan gedaan worden met een sopje en een vochtige doek.

Vrijstaande overkapping plat dak

De daken van onze aluminium overkappingen zijn in de meeste gevallen gemaakt van polycarbonaat. Polycarbonaat is een harde, stevige, doorzichtige kunstof, zeer geschikt voor buiten objecten en is goed bestand tegen UV straling. Polycarbonaat heeft goede isolerende eigenschappen en is een goede vervanger voor glas omdat het velen malen sterker en stukken lichter is. En dankzij een uv-beschermende coating, bepaal je zelf eenvoudig de helderheid en vergelen en verouderen deze kunstofplaten niet.

vrijstaande_overkapping_zijkant_grijs_ploegkozijnen

Vrijstaande overkapping prijzen

Prijsverschil bij zowel houten als aluminium terrasoverkappingen zit hem o.a. in kwaliteit van het materiaal, de afwerking en het formaat. Belangrijk dus dat je je goed laat informeren voordat je tot aankoop overgaat. Wil je een prijsindicatie dan geven we die, maar nog liever nodigen we je vrijblijvend uit om de luxe van een terrasoverkapping te komen ervaren tijdens een bezoek aan onze showroom.