Het hele jaar door genieten van het buitenleven

Een terrasoverkapping in Roosendaal

Heerlijk na een lange dag of juist ‘s ochtends vroeg lekker en in alle rust genieten onder je terrasoverkapping. Voor veel inwoners van West-Brabant hebben wij deze droom al werkelijkheid laten worden. In onze showroom hebben we diverse overkappingen opgesteld en onder zo’n terrasoverkapping vertellen we je ook graag over wat er allemaal te kiezen valt. Dus zie jij jezelf ook wel zitten onder je eigen perfecte terrasoverkapping? Het begint met een vrijblijvend bezoek aan onze showroom.
Vrijstaande terrasoverkapping in de kleur zwart

“Wat een hartelijke ontvangst. Gera nam echt de tijd voor ons. Erg fijn dat het allemaal zo ongedwongen verliep en dat we er thuis nog eens rustig over na konden denken, fijn dat dit bij MaGé Roosendaal gewoon een vanzelfsprekendheid is.” – Els van Sprundel

Volop genieten en totaal geen onderhoud

Terrasoverkapping aluminium

Met een terrasoverkapping van aluminium geniet je zorgeloos van het Nederlandse buitenleven. Lange periodes van regen afgewisseld met weken van zonneschijn? Jouw terrasoverkapping kan er allemaal tegen. En jij, jij kunt gewoon lekker in je tuin blijven zitten. Beschut tegen zowel de zon als de regen.
terrasoverkapping_vast_grijs_binnen_overkapping_ploegkozijnen
terrasoverkapping_vast_grijs_binnen_open_overkapping_ploegkozijnen

Aluminium Grillo panelen

De perfecte basis voor jouw creativiteit

Deponti Grillo panelen zijn lichtgewicht, aluminium onderdelen die jouw buitenleven verrijken. De panelen zijn stapelbaar, gemakkelijk te monteren en voorzien van klikprofielen. Het duurzame en flexibele karakter zorgt ervoor dat je de Grillo panelen op verschillende manieren kunt toepassen.

Ze kunnen dienen als schuttingdelen of als erfafscheidingen, maar je kunt er ook bloembakken of een fraaie aluminium ombouw voor jouw container van maken. Zelfs het creëren van een garagedeur is mogelijk.

Kortom: je creativiteit wordt volop geprikkeld met de Grillo panelen van Deponti.

Bescherming, uitzicht en lichtinval in één

Vrijstaande terrasoverkapping

Een terrasoverkapping aan je huis beperkt, hoe minimaal ook, altijd je uitzicht. Dus is je tuin groot genoeg, dan is een prachtige vrijstaande terrasoverkapping misschien wel de oplossing die je zoekt. Want met deze overkapping kun je bij elk weertype optimaal genieten van je tuin en het buitenleven, zonder concessies te doen aan je uitzicht en de lichtval binnen.

Bescherm jezelf en je spullen tegen de zon

Zonwering terrasoverkapping

Zonwering is bij een terrasoverkapping met glazen afwerking essentieel. Want op een zonnige zomerdag onbeschut plaatsnemen onder je glazen terrasoverkapping is geen pretje. Maar ook op wat minder zonnige dagen heeft de zon trouwens een negatieve invloed op de levensduur van je dierbare spullen. Gelukkig hebben wij voldoende oplossingen die je lichtinval respecteren, maar wel voldoende bescherming bieden.
terrasoverkapping_vast_grijs_wit_open_overkapping_ploegkozijnen
terrasoverkapping_grijs_regen_afvoer_ploegkozijnen

Fiano glazen wanden

Geniet het hele jaar door van uw tuin én uw terras

Heb jij een overkapping staan en wil je dit verder uitbreiden tot een echte tuinkamer. De Deponti Fiano glaswand is daar dan het product voor. De glaspanelen zijn leverbaar in 4 kleuren, 3 breedte maten en 5 hoogte maten. Genoeg keuze dus.

Vraag een offerte aan, hier of in de showroom

Terrasoverkapping prijzen

Prijsverschil bij overkappingen zit hem o.a. in kwaliteit van het materiaal, de afwerking en het formaat. Belangrijk dus dat je je goed laat informeren voordat je tot aankoop overgaat. Wil je een prijsindicatie dan geven we die, maar nog liever nodigen we je vrijblijvend uit om de luxe van een terrasoverkapping te komen ervaren tijdens een bezoek aan onze showroom.

Bel ons op! Maak een afspraak