LUXboX Dakkapel, Dakserre: Licht en ruimte in één!

De ruimte van een dakkapel, het bedieningsgemak van een dakraam.

Wij brengen met de LUXboX meer ruimte en daglicht naar binnen dan een traditionele dakkapel. Door de schuine ligging van het glasvlak en het dak heeft u meer loopruimte. Doordat het dak ook schuin is geeft dit een enorme ruimtelijke werking en heeft u niet het idee dat u onder een plafond staat.

Door de vergunningvrije regels die sinds 2010 van toepassing zijn voor daklichten en dakramen waar de LUXboX onder valt zijn er steeds meer mogelijkheden. In 90% van de situatie is de LUXboX vergunningsvrij te plaatsen aan de achterzijde, zijkant en steeds meer aan de voorzijde van uw woning.

“Gera gaf een heldere uitleg over hoe LUXboX wordt gemaakt, en wat de vele voordelen zijn ten opzichte van een dakkapel .” – Dhr. B. uit Roosendaal

LUXboX Dakserre

Meer daglicht en ruimte in je woning

Denk eens na over welke prachtige ruimte jij kunt creëren met een zee aan daglicht en een geweldig uitzicht. Misschien wel een prachtige slaapkamer om van de sterren te genieten aan een heldere hemel of een relaxruimte waar je heerlijk kunt genieten van het uitzicht.

Prefab dakkapel

LUXboX Dakkapel

 

Een LUXboX Dakkapel geeft u veel meer ruimte en daglicht dan een traditionele dakkapel.

Door de schuine ligging van de dakramen komt het daglicht tot wel 3x toe dieper in de ruimte, het schuin aflopende plafond geeft een visuele effect dat de ruimte nog vele malen groter maakt. De LUXboX dakkapel wordt hierdoor één met de ruimte voor meer woongenot.

 

prefab_dakkapel_voorbeeld_rood_wit_ploegkozijnen

Wat kost een LUXboX Serre of Dakkapel?

De prijs van een LUboX Serre of Dakkapel is afhankelijk van meerdere factoren. Daarom stellen we voor om onze showroom te bezoeken om een goed beeld te krijgen van de maten, materialen en mogelijkheden. Wanneer je weet wat je wilt, dan kunnen we je een exact beeld van de kosten van een LUXboX Serre of Dakkapel geven.

Als je meer wilt weten, of als je vragen hebt, neem gewoon contact met ons op. Of bezoek een keer onze showroom om voorbeelden te zien van onze LUXboX Serres of Dakkapellen.

Bel ons op! Vraag een offerte aan